Hunden er din perfekte treningspartner

Hvis du liker å trene, er det ingenting som er bedre enn å trene sammen med hunden din. De fleste hunder elsker å løpe, og de skal også luftes flere ganger om dagen. Da passer det fint å kombinere hundeluftingen med trening for både hund og eier.

Frisk luft gjør godt

Frisk luft gjør godt for både mennesker og dyr, og en tur utendørs kan også stimulere hunen slik at den får brukt sansene sine. Tar du en skikkelig løpetur med hunden, vil du også oppleve å få både en friskere og en roligere hund. Hunder som ikke får nok mosjon kan begynne å kjede seg og finne på mye galt. Frisk luft er også bra for din egen helse, så det er all grunn til å ta på treningstøy og trene ute, uansett vær og årstid.

Velg fornuftige klær

Skal du løpe sammen med hunden, bør du bruke treningsklær. En treningsbukse for dame skal ha en god passform som er tilpasset kvinnelige former. Når du har treningsklær som er godt tilpasset, blir det både morsommere og mer behagelig å trene. Det er aldri gøy med klær som vrir seg eller siger ned når du løper. Du kan finne en behagelig treningsbukse til dame på aimn dersom du trenger en ny bukse til løpeturen. Det kan være lurt å ha litt ulike bukser, alt etter årstid og temperatur, og aimn har det store utvalget du trenger for å finne den perfekte treningsbuksen til ditt behov.

Varier turene

Mange har en favorittrute som de løper hver dag, eller bruker når de lufter hunden. Selvsagt er et fint med rutiner, og kanskje du til og med er vant til å møte kjente på veien. Men det er faktisk sunt å variere litt. Det kan fort bli for kjedelig og forutsigbart for hunden å løpe den samme turen hver dag, og det er også sunt for deg å variere turens lengde samt underlaget du trener på. Mange hunder får for lite mosjon, og de fleste hunder kan ta lengre lufteturer enn du kanskje tror. Til og med små hunderaser trenger lange turer. Så varier lengden, og ta minst én skikkelig langtur hver uke, som stimulerer hunden litt ekstra. Regn, snø eller kulde kan gjøre det nødvendig å redusere lengden på en tur, men dårlig vær bør ikke være en unnskyldning for å hoppe over treningsturen verken for hund eller eier.